14 dages returret

1-5 dages levering

Fri fragt ved køb for min. 700,-

Mulighed for afhentning

0
Ingen produkter i kurven

Savværk Plankeskærer 36 tommer

1.895,00 kr.

Hvem drømmer ikke om at kunne lave sine egne planker. Med denne simle plankeskærer, som du monterer på motorsavens sværd, kan du lave de fineste planker og brædder.

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): NGP3690 Kategorier: , Tag:

Yderligere information

Hvem drømmer ikke om at kunne lave sine egne planker. Med denne simle plankeskærer, som du monterer på motorsavens sværd, kan du lave de fineste planker og brædder.

Et minisavværk som let kan tjene sine penge ind mange gange. Dette savværk passer til sværd op til 36″/90 cm.

Vi anbefaler at din motorsav har minimum 60-70 cc og gerne mere. De mindre save har ikke så mange kræfter og deres motorer er ikke bygget til at køre med store belastning i lang tid af gangen.

Du kan godt benytte et helt almindeligt sværd/kæde udstyr, men får du smag for at være savværksarbejder, bør du overveje at skifte til en kløvekæde, der typisk er slebet på 0 til 10 grader. På den måde får du et pænere og mere glat snit da skæretanden ikke vil søge så meget ud til siden. Du bør også overvej at skifte til sværd/kæde med en smallere sværdrille end normalt. På den måde får du mindre savsmuld og saven behøver ikke så meget kraft for at save.

De store save kører normalt med en sværdrille/kædebredde på 1,5 eller 1,6 mm. Hvis der er mulighed for det kan du vælge at gå ned i 1,3 mm, hvis det findes på markedet.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Savværk Plankeskærer 36 tommer”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *